A Soler Centre Visual tenim una gran varietat de muntures d’ulleres d’home, de dona i d’infant per a poder trobar aquella que realment encaixi amb cada persona.

Dins de tota la nostra col·lecció podrem descobrir tant els últims models en tendencia com a models dels de tota la vida, així com una infinitat de colors i formes.

ULLERES GRADUADES

Les nostres lents

La complexitat i I’alt grau d’especialització laboral en que ens trobem, i les necessitats personals han fet desenvolupar una amplia gamma d’ulleres graduades que permeten donar una atenció especial i personalitzada a cada client.

Les lents desvien els raigs de Ilum fent canviar la seva trajectària i fent convergir la imatge, aquest és el principi òptic que permet a les lents corregir els problemes refractius o ametropies com la miopia, l’estigmatisme o la hipermetropia.

Depenent de les necessitats de cada persona podem escollir entre diferents tipologies de lents correctores per a poder aconseguir una visibilitat òptima.

> Monofocals

> Bifocals

> Progressius

Per poder escollir quina tipología de lent graduada s’adapta millor a cada cas a Soler Centre Visual hem de dur a terme un estudi de I’ull complet i una adaptació de la graduació. D’aquesta forma assolim que la solució que oferim és eficac i comoda per a cada persona. Tot i aixô, també tenim en compte les necessitats personals per acabar de trobar la lent que millor encaixa en cada cas.

ULLERES DE SOL

Lents per al sol

Les ulleres de sol protegeixen els nostres ulls de les radiacions ultraviolades (UV), entre les quals hi ha una infinitat d’acabats i característiques diferents. Dins del nostre catàleg hi podem trobar diferents colors: des dels més clàssics com el negre, el gris, el blau i el marró. Fins a altres colors més divertits com roses, grocs, taronges, etc.

I si el que busques és una lent tot terreny, també tenim les fotocromàtiques! Una lent que adapta la seva opacitat de color depenent de la quantitat de llum que detecta. D’aquesta manera es converteix en una ullera graduada i transparent en interiors i en espais amb pocs raigs solars i una ullera de sol quan estem en espais oberts i detecta molts raigs solars.

Muntures de sol

A Soler Centre Visual tenim una gran varietat de muntures d’ulleres de sol de dona, d’home i d’infant per a poder aconseguir aquella que realment encaixi amb cada persona. Dins de tota la nostra col·lecció podrem descobrir tant els últims models en tendència com a models dels de tota la vida, així com una infinitat de colors i formes.

ULLERES ESPORTIVES

A Soler Centre Visual comptem amb un ampli catàleg d’ulleres esportives on disposem de les millors marques del mercat i una alta personalització per adaptar la lent a les necessitats personals i esportives de cada situació.

Cada esport requereix unes característiques úniques, ja sigui esquí, ciclisme, senderisme, natació, running, pàdel, etc. Per això els nostres especialistes t’oferiran la millor solució òptica per a tu.

Ulleres per a esport graduades

Avui dia els esports requereixen una agudesa visual molt alta. Per aquest motiu oferim la possibilitat de graduar i adaptar les teves ulleres. Això provoca que automàticament ens sentim molt més còmodes duent a terme qualsevol tasca i esport i que com a conseqüència el nostre rendiment millori exponencialment, sense deixar de costat la protecció tan solar com contra possibles objectes com pilotes.

COMPTEM AMB LES MILLORS MARQUES

A Soler Centre Visual i Auditiu només treballem amb les millors marques amb l’objectiu d’oferir-li la millar qualitat en tots els nostres productes.

Algunes de les nostres marques són: