A Soler Centre Visual som pioners en tractaments de control de miopia a Manresa oferint un seguiment personalitzat i estudiant cada cas, tenint en compte les preferències personals per així adaptar el tractament.

ELS DIFERENTS TRACTAMENTS

Dins dels diferents tractaments podem trobar diferents tipologies, perquè cada cas té unes necessitats específiques.

Lents de contacte
Les lents de contacte MiSight 1 Day, són unes lents d’ús diari d’un sol ús que gràcies a la seva tecnologia i el seu tractament basat en el desenfocament parcial juntament amb la graduació corresponent s’aconsegueixi que l’augment de la miopia disminueixi fins a un 59%.

Lents de contacte nocturnes
Les lents de contacte d’ús nocturn o ORTO-K, són unes lents rígides que s’utilitzen durant les hores de son, aquest tractament es basa en la correcció de la forma de la còrnia per a obtenir una estabilització, d’aquesta manera s’assoleix que, un cop s’arriba a l’etapa adulta, la miopia és molt menor.

Vidres
Un dels últims tractaments descoberts i provats són els vidres de control de miopia. Aquests vidres s’empren com si fossin unes ulleres normals aconseguint estabilitzar l’augment de la miopia i millorar els resultats a llarg termini.

Altres tractaments farmacològics
Altres tractaments que es poden seguir per a realitzar aquest control són mitjançant fàrmacs.

Cal remarcar que per poder escollir quin tractament implementem en cada cas és necessari un estudi previ, aconseguint així un tractament personalitzat i uns resultats òptims.

Un tractament que canvia els pronòstics