A Soler Centre Visual som un centre auditiu a Manresa on podem oferir-li tot un ventall de solucions diferents per poder així recuperar la seva capacitat auditiva i ajudar-lo a tornar a gaudir de la ràdio, de les converses, de la televisió…

LES MILLORS SOLUCIONS AUDITIVES

Gràcies a les noves tecnologies i als seus avanços disposem d’una àmplia gamma d’audiòfons que s’adapten a les necessitats de cada persona. Fins al punt que podem garantir una correcta correcció de la pèrdua auditiva al mateix moment que una comoditat i adaptació absoluta.

Millori la seva qualitat de vida

EI nostre servei d’audiologia se centra en un seguiment personalitzat del pacient i en una adaptació personalitzada de cada audiòfon, així com un servei de garantia i de reparació dels aparells.

Què és un audiòfon?

Un audiòfon és un aparell tecnològic que s’ajusta a l’oïda i corregeix qualsevol pèrdua auditiva. Podem trobar moltes tipologies diferents d’audiòfons, des dels més petits i sofisticats fins a models analògics. Avui dia hi ha una infinitat d’opcions que adaptem per a poder aconseguir una efectivitat i una comoditat d’acord amb el seu estil de vida.

A Soler Centre Visual formem part dels Centres Oficials Widex (gabinets de correcció auditiva, fabricants d’audiòfons, líders mundials en tecnologia i amb més de 200 centres a tot Espanya). Així podem oferir la millor assistència al pacient hipoacúsic.