fbpx

TERÀPIA VISUAL

La teràpia visual o entrenament visual són un conjunt de tècniques i exercicis que tenen com a objectiu entrenar i millorar les habilitats visuals. Aquest tractament està enfocat tant per a nens com per adults.

La nostra visió, a més de proporcionar-nos imatges nítides, ens permet percebre, comprendre, interpretar i adaptar-nos al nostre entorn. Tant els infants com els adults han de tenir la capacitat d’exploració, focalització i coordinació per aprendre i entendre el que estan llegint.

Els beneficis

L’entrenament visual treballa amb una sèrie d’exercicis que juguen amb l’enfocament ocular i la coordinació visual per:

La teràpia visual en infants pot ajudar a millorar el rendiment escolar, ajudant-los a poder desenvolupar les activitats lectives i a augmentar la seva memòria. Pel que fa als adults pot ajudar amb les activitats laborals del dia a dia.

Un seguiment personalitzat

A Soler Centre Visual, com a centre òptic de Manresa oferim un seguiment personalitzat per a cada cas, on primer fem un estudi de les necessitats individuals i posteriorment un pla de millora amb uns exercicis específics i una supervisió periòdica.

Tot això comptant també amb una avaluació de l’evolució de la millora.

 

 

La teràpia visual o entrenament visual consta d’una sèrie d’exercicis específics per tal de corregir problemes de visió i aconeguir una visió binocular el més eficaç possible.

La teràpia visual està recomanada per casos com ara:
– Ampliòpia (ull gandul).
– Estrabisme.
– Dificultats en l’aprenentatge.
– Treballs de visió pròxima.
– Problemes oculomotors.
– Problemes binoculars.
– Problemes d’acomodació.
– Poca memòria visual.

A Soler Centre Visual dissenyem un programa d’entrenament personalitzat per tal de millorar el rendiment a l’escola, a la feina o a l’hora de fer esport.

Ens pots trobar al carrer Àngel Guimerà 46 de Manresa.
Telèfon: 93 873 52 55