ULLERES GRADUADES

Les nostres lents

La complexitat i l’alt grau d’especialització laboral en què ens trobem, i les necessitats personals han fet desenvolupar una àmplia gamma d’ulleres graduades que permeten donar una atenció especial i personalitzada a cada client. 

Les lents desvien els raigs de llum fent canviar la seva trajectòria i fent convergir la imatge, aquest és el principi òptic que permet a les lents corregir els problemes refractius o ametropies com la miopia, l’estigmatisme o la hipermetropia.

Depenent de les necessitats de cada persona podem escollir entre diferents tipologies de lents correctores per a poder aconseguir una visibilitat òptima.

ulleres graduades

Per poder escollir quina tipologia de lent graduada s’adapta millor a cada cas a Soler Centre Visual hem de dur a terme un estudi de l’ull complet i una adaptació de la graduació. D’aquesta forma assolim que la solució que oferim és eficaç i còmoda per a cada persona. Tot i això, també tenim en compte les necessitats personals per acabar de trobar la lent que millor encaixa en cada cas.