ULLERES DE SOL

Lents per al sol

Les ulleres de sol protegeixen els nostres ulls de les radiacions ultraviolades (UV), entre les quals hi ha una infinitat d’acabats i característiques diferents. Dins del nostre catàleg hi podem trobar diferents colors: des dels més clàssics com el negre, el gris, el blau i el marró. Fins a altres colors més divertits com roses, grocs, taronges, etc.

I si el que busques és una lent tot terreny, també tenim les fotocromàtiques! Una lent que adapta la seva opacitat de color depenent de la quantitat de llum que detecta. D’aquesta manera es converteix en una ullera graduada i transparent en interiors i en espais amb pocs raigs solars i una ullera de sol quan estem en espais oberts i detecta molts raigs solars.

Ulleres de sol

Muntures de sol

A Soler Centre Visual tenim una gran varietat de muntures d’ulleres de sol de dona, d’home i d’infant per a poder aconseguir aquella que realment encaixi amb cada persona. Dins de tota la nostra col·lecció podrem descobrir tant els últims models en tendència com a models dels de tota la vida, així com una infinitat de colors i formes.