Coneixes les tècniques de control de miopia?

Què és i en què consisteix el control de miopia?

Els tractaments de control de la progressió de la miopia són un seguit de mètodes mantinguts durant un període de temps, entre els 6 anys i els 18 anys. L’objectiu és controlar l’augment de la miopia.

Aquests tractaments s’implementen en nens i adolescents, ja que és l’etapa on l’ull creix i es desenvolupa, i quan augmenta més la miopia. Si realitzem un control podem frenar i controlar fins a un 59% l’increment de la miopia.

Quins tractaments existeixen?

Dins dels tractaments de control de miopia podem trobar diferents tipologies, ja que cada cas té unes necessitats específiques.

  • Lents de contacte: Les lents de contacte per al control de la miopia MiSight 1 Day, són unes lents d’ús diari d’un sol ús que gràcies a la seva tecnologia i el seu tractament basat en el desenfocament parcial juntament amb la graduació corresponent s’aconsegueixi que l’augment de la miopia disminueixi fins a un 59%.
  • Lents de contacte nocturnes: Les lents de contacte d’ús nocturn o ORTO-K, són unes lents rígides que s’utilitzen durant les hores de son, aquest tractament es basa en la correcció de la forma de la còrnia per a aconseguir una estabilització i control de la miopia, d’aquesta manera s’aconsegueix que, un cop s’arriba a l’etapa adulta, la miopia és molt menor.
  • Vidres de control de miopia: Un dels últims tractaments descoberts i provats són els vidres de control de miopia. Aquests vidres porten incorporats un tractament que ajuden al control de la miopia. S’utilitzen com si fossin unes ulleres normals aconseguint estabilitzar l’augment de la miopia i millorar els resultats a llarg termini.
  • Altres tractaments farmacològics: Altres tractaments que es poden seguir per a realitzar aquest control de la miopia són mitjançant fàrmacs.

Per poder escollir quin tractament implementem en cada cas és necessari un estudi previ, aconseguint així un tractament personalitzat i uns resultats òptims.

Demani’ns hora i aconsegueix controlar la progressió de la miopia del seu fill.

Quins beneficis té?

  • Control evolutiu de la miopia.

NECESSITES AJUDA?

A Soler Centre Visual comptem amb els millors especialistes per oferir-te el millor servei. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sense compromís.

NECESSITES AJUDA?

A Soler Centre Visual comptem amb els millors especialistes per oferir-te el millor servei. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sense compromís.