CONTACTOLOGIA

El nostre servei de contactologia es basa en l’estudi i correcció d’anomalies visuals mitjançant lents de contacte. Comptem amb un equip d’especialistes que realitzen un estudi de cada cas i adapten el tractament. Per aconseguir-ho es tenen en compte les necessitats i les preferències personals, d’aquesta manera aconseguim crear un tractament de correcció efectiu i còmode per a l’estil de vida de cada persona.

Actualment, treballem amb laboratoris com ALCON, Bausch & Lomb, Coopervisión, Johnson & Johnson. També comptem amb lents de contacte de color amb graduació o sense per a poder oferir un toc de color a la teva mirada.

Avui dia, les lentilles ofereixen una comoditat i un llibertat de moviment que les fa perfectes per utilitzar tant en el nostre dia a dia com en els esports.

contactologia

Una adaptació amb seguiment

Gràcies als avanços tecnològics i a la contínua evolució de les lents de contactes podem oferir una gran varietat de possibilitats a l’hora d’escollir un tractament. Atès que l’elecció de lents de contacte és una de les tasques que requereix més cura, a causa de la complexitat de l’ull humà.

Després de dur a terme un examen complet de l’ull i revisar la graduació en cada cas. L’expert t’aconsellarà i durà a terme un pla personalitzat tenint en compte les teves necessitats però també les teves preferències personals.