Randolph Enginyeria, Incorporated va ser fundada el 1972 per immigrants polonesos, Jan Waszkiewicz i Stanley Zaleski. Es van conèixer una dècada abans.
Buscant el somni americà es van aventurar a crear la seva pròpia empresa a Randolph, MA.
Els dos empresaris construeixen eines, matrius i maquinària per a la indústria de fabricació d’òptica llavors florent nord-americà.
A través de determinació i una ètica de treball incansable Randolph Enginyeria es va convertir en una de les ulleres líder del Estats Units.
Randolph Enginyeria a finals de 1970 va començar la fabricació d’ulleres de sol Mil-Spec aviador per a la Força Aèria dels Estats Units en qualitat de subcontractista produir més de 200.000 ulleres de sol a l’any. Liderats pels fills de Gen, Randolph va guanyar la licitació del govern per convertir-se en el principal contractista en 1982. Per Randolph finals de 1980 s’havia expandit al mercat d’ulleres de sol comercial després de civils van aprendre sobre la qualitat de les seves ulleres de sol i ulleres graduades a través de canals militars.
Les ulleres Randolph segueixen sent una marca icònica nord americana, ja que avui dia hi ha una creixent demanda d’autèntics, productes ben fets.
ELS mètodes provats i veritables de fabricació es mantenen utilitzant la maquinària i utillatge creat pels fundadors.
Randolph Engineering, Inc. segueix sent propietat i operat per tres generacions de les famílies Waszkiewicz i Zaleski, juntament amb una força laboral nord-americà altament capacitat i dedicat.

gafa-aviator-randolph-manresa-soler-centre-visual-optica

A Solercentrevisual de Manresa, la teva òptica disposem d’ulleres randolph.
La marca Randolph son especialistes en ulleres de Tir,Caça…