IGreen Smart, unes ulleres que van més enllà

Normalment, quan ens parlen d’innovació dins del món de les ulleres el primer que ens passa per la ment són noves millores en els vidres, nous materials o inclús noves muntures amb ergonomies diferents. Però tot això es queda curt quan parlem de les IGreen Smart.

Combinació de so i comoditat

Les ulleres IGreen Smart es diferencien per tenir incorporat un sistema de so amb connectivitat Bluetooth! Com podem observar, dins del seu disseny han incorporat una nova funcionalitat a la muntura incorporant un altaveu amb micròfon. Consegüentment, aquestes ulleres es converteixen en una de les que aconsegueixen unificar dues tecnologies, tecnologia visual amb els seus vidres de filtre blau per a les pantalles i tecnologia sonora.

A més, gràcies a la seva funció de Bluetooth es poden connectar a qualsevol dispositiu, independentment de la marca o el sistema operatiu que s’utilitzi.

Però, quins avantatges ens ofereixen?

So sense barreres

Gràcies al fet que el sistema sonor que el que empra no és un auricular, si no un altaveu podem gaudir d’un so de qualitat sense aïllar-nos del nostre voltant, per tant, podrem continuar mantenint una conversa o inclús una videotrucada sense quedar completament desconnectats del nostre entorn.

IGreen Smart és la revolució del món òptic i auditiu. A Soler Centre Visual apostem per la innovació i el creixement, ja que d’aquesta forma aportem el nostre granet de sora.

 

Les trobaràs disponibles a la nostra botiga, vine i demana per les IGreen Smart i comença a explorar una nova funcionalitat.