Cada vegada més persones utilitzen lents de contacte usar i tirar, siguin mensuals, trimestrals o diàries.

Quins tipus de lents de contacte existeixen:

lents de contacte d’ús diari

Avui dia existeixen lents de contacte per l’astigmatisme que és causat per una còrnia irregular, per la qual cosa ha resultat molt més difícil estandarditzar les lents de contacte, la miopia o la hipermetropia.
Per corregir l’astigmatisme necessitem lentilles que es diuen tòriques, i si només tenen miopia o hipermetria.
També útilment s’ha estes l’ús de les lentilles per presbícia és a dir per la vista cansada.

No obstant això, gràcies als nous tipus de lents de contacte d’un sol ús, el seu ús per a corregir els defectes refractius s’ha tornat molt més còmode i senzill. Avui dia s’han millorat tots aquests aspectes, disminuint la seva rotació i millorant l’oxigenació de l’ull.
Descàrrega la guia:

Avantatges de les lents de contacte diàries (un sol ús)

De fet, un dels factors que ha influït que aquestes lents de contacte s’hagin convertit en un dels tipus de lents de contacte més comunes és que ofereixen molts avantatges per a la salut respecte a altres models més tradicionals com les d’ús anual…

Comoditat:
La principal raó per la qual moltes persones trien aquest tipus de lents de contacte és la comoditat, cada dia són noves el manteniment és més baix.

Varietat de paràmetres:
Una altra dels avantatges que presenten aquests tipus de lents de contacte és que disposen d’una gran quantitat de paràmetres, la qual cosa permet que s’ajustin perfectament a cada tipus de problema visual o diòptries per part del pacient.

Hidrogel de silicona:
Moltes de les lentilles es fabriquen amb aquest material en lloc dels hidrogels tradicionals. Aquest material ha suposat una petita revolució dins del món de les lents de contacte, ja que, a l’ésser un material molt més permeable, facilita l’oxigenació de l’ull amb lents de contacte d’un sol ús.

Millor higiene:
Les lents d’ús diari no necessiten cap neteja per la nit, ja que cada dia seran noves, com
no tenen manipulació la seva higiene serà millor.