fbpx
Horari del 9-11-23 al 15-11-23 9:30-13:30 16:30 20:00 dissabtes 10:00 a 13:30Telèfons 938735255 i 659873910 també whatsapp o per email a: info@solercentrevisual.com

CONTROL DE MIOPIA

Els tractaments de control de la progressió de la miopia són un seguit de mètodes mantinguts durant un període de temps, entre els 6 anys i els 18 anys. L’objectiu és frenar l’augment de la miopia.

Aquests tractaments s’implementen en nens i adolescents, ja que és l’etapa on l’ull creix i es desenvolupa, i conseqüentment, quan augmenta més la miopia. Ara bé, si realitzem un control podem frenar i controlar fins a un 59% l’increment de la miopia.

A Soler Centre Visual som pioners en tractaments de control de miopia a Manresa oferint un seguiment personalitzat i estudiant cada cas, tenint en compte les preferències personals per així adaptar el tractament. 

Els diferents tractaments

Dins dels diferents tractaments podem trobar diferents tipologies, perquè cada cas té unes necessitats específiques.

Lents de contacte

Les lents de contacte MiSight 1 Day, són unes lents d’ús diari d’un sol ús que gràcies a la seva tecnologia i el seu tractament basat en el desenfocament parcial juntament amb la graduació corresponent s’aconsegueixi que l’augment de la miopia disminueixi fins a un 59%.

Lents de contacte nocturnes

Les lents de contacte d’ús nocturn o ORTO-K, són unes lents rígides que s’utilitzen durant les hores de son, aquest tractament es basa en la correcció de la forma de la còrnia per a obtenir una estabilització, d’aquesta manera s’assoleix que, un cop s’arriba a l’etapa adulta, la miopia és molt menor.

Vidres

Un dels últims tractaments descoberts i provats són els vidres de control de miopia. Aquests vidres s’empren com si fossin unes ulleres normals aconseguint estabilitzar l’augment de la miopia i millorar els resultats a llarg termini.

Altres tractaments farmacològics

Altres tractaments que es poden seguir per a realitzar aquest control són mitjançant fàrmacs.

Cal remarcar que per poder escollir quin tractament implementem en cada cas és necessari un estudi previ, aconseguint així un tractament personalitzat i uns resultats òptims.

Un tractament que canvia els pronòstics

MiSight® 1 day, son les primeres lents de contacte toves diàries que han demostrat que redueixen de forma significativa la progressió de la miopia, sogons diferents estudis de control de miopia.

La tecnologia ActivControl® proporciona una bona visió mentre controla la progressió de la miopia amb una lentilla sol ús diària que ja està disponible a Manresa, al nostre centre optomètric.