A mesura que transcorre el temps, el sistema acomodatiu ocular va perdent flexibilitat, la qual cosa fa que la visió de prop vagi empitjorant gradualment. A aquest procés inevitable es denomina presbícia o vista cansada. Aquesta etapa que comença a desenvolupar-se a partir dels 40-45 anys i va augmentant progressivament fins als 60-65, on sol estabilitzar-se. Per a compensar aquesta pèrdua visual l’ideal és usar ulleres o lents progressives que ofereixen una visió natural precisa i sense esforços per a totes les distàncies, conjuminant en una mateixa lent totes les potències necessàries per a un mateix usuari eliminant els salts d’imatge, com ocorre amb les lents bifocals.

Avantatges i beneficis d’utilitzar ulleres amb lents progressives?

Visió clara a qualsevol distància 

El disseny multifocal permet concentrar en una mateixa lent, totes les potències que un usuari necessita, la qual cosa ens permet veure i enfocar nítidament a qualsevol distància. Els usuaris que només tenen vista cansada milloraran molt les seves tasques de prop i mitjana distància.

Major comoditat en qualsevol tasca

Al només portar unes ulleres, és possible executar diverses activitats alhora. Amb aquest producte s’elimina el fet d’haver de portar diverses ulleres depenent on vulguis mirar o de l’activitat que realitzis.

Fàcil adaptació

Gràcies als últims avanços, l’adaptació a les ulleres progressives és molt fàcil i intuïtiva. En aquest sentit, gràcies als últims dissenys, és possible aconseguir percentatges del 100% i la transició entre graduacions sol ser molt suau i natural.

Confort visual dinàmic 

En assemblar-se a la nostra visió natural, l’ús de progressius aporta un plus de confort en la nostra vida diària, domèstica, laboral, d’oci o esportiva on, generalment, estem en constant moviment.

Lents de contacte progressives 

Per a aquelles persones que prefereixen no portar ulleres, existeixen lents de contacte multifocals que realitzen la mateixa funció, sent en l’actualitat un dels productes on la demanda va en augment. Ja que aquestes ofereixen els mateixos beneficis que les lents, però amb la comoditat i llibertat de moviment que ens ofereixen les lents de contacte.

 

Per saber-ne més sobre les lents i lents de contacte progressives pots venir a visitar-nos.