La degeneració macular associada a l’edat (DMAE) és la principal causa de ceguesa dels països desenvolupats en persones amb més de 65 anys i es calcula que l’any 2020 seran 186 milions de persones en el món les que patiran aquesta malaltia.

Això significa que ens trobem davant un greu problema de salut sent prioritari trobar tractaments eficaços per a la DMAE.

Tractaments diferents segons la mena de degeneració macular (DMAE)

1- Degeneració macular humida:

L’any 2006 es va produir un dels avanços més importants de l’oftalmologia dels últims temps a l’hora de tractar malalties de la retina amb la introducció dels fàrmacs antigiogénicos per al tractament de la DMAE humida que és la forma més agressiva de degeneració macular.

Però resulta que la forma més freqüent de degeneració macular de la retina no és la humida sinó la DMAE seca.

2-Degeneració macular seca:

Un tractament amb una combinació exacta de certes vitamines i suplements per a la retina ajuda a frenar la progressió de la DMAE seca

El 80% de persones afectades per degeneració macular pateixen la DMAE seca i de moment no existeix un medicament específic per a aquesta mena de malaltia de la retina.

L’única certesa que tenim a nivell de tractament està avalada per dos grans estudis (AREDS i AREDS2) que han demostrat que gràcies a l’ús d’una combinació específica de certs suplements

Per més informació consulti el seu oftalmòleg.

Com podem ajudar ?

Soler Centre Visual som especialistes en Baixa Visió tenim un espai dissenyat i construït per satisfer al màxim la comoditat dels nostres pacients.

Avaluació Visual i Prescripció Ajudes

Després d’analitzar la seva visió i  les seves capacitats, es prescriuen les ajudes necessàries per aconseguir els objectius.

Treure major partit a la seva visió

En l’entrenament es proposen exercicis per aprendre a mirar per la zona de l’ull que té un millor rendiment.

Entrenament amb les ajudes

Se li ensenya a utilitzar les ajudes correctament.

4º Seguiment i Revisió

Fem un següimet continua del seu cas.