WIDEX UNIQUE

Si Widex és conegut per ser el líder mundial en tecnologia auditiva, ho és amb fonament: Widex ha protagonitzat tots els salts tecnològics al món dels audiòfons des de la seva fundació fa 60 anys. Audiòfons a Manresa

L’últim salt arriba de la mà dels audiòfons UNIQUE. Aquests capturen més sons que altres audiòfons, eliminen els sons febles no desitjats i, gràcies a la tecnologia SOUND CLASS, s’adapten de manera automàtica a qualsevol situació d’escolta per complicada que aquesta sigui.

  • Captura més sons que qualsevol altre audiòfon. Des de 5dB a 113 dB.
  • Purifica el so gràcies al reductor del soroll del vent més eficaç de la indústria.
  • Compta amb una opció anomenada PreferenceControl, que permet que l’usuari ajusti la seva audició en funció de les necessitats de cada moment triant entre major audibilitat i major confort.
  • Classifica els entorns d’escolta en nou classes i optimitza de manera automàtica els ajustos. D’aquesta manera l’usuari, de manera automàtica, obtingui la millor audició possible en cadascuna de les situacions.

Audiòfons a Manresa

A Soler Centre Visual de Manresa som una òptica especialitzada en la venda d’audiòfons i volem respondre tots els teus dubtes sobre l’audició i la pèrdua auditiva.
Així que, si tens qualsevol altra consulta, no dubtis en contactar amb el nostre equip de professionals a botiga. Estarem encantats de resoldre tots els teus dubtes.

Quin tipus de deficiència auditiva existeixen?

  • Pèrdua auditiva de transmissió: es produeix com a resultat de problemes en l’oïda externa i mitja que impedeixen que el so arribi a l’oïda interna. (Hipoacúsia de transmissió)
  • Pèrdua auditiva neurosensorial: la sensibilitat auditiva es redueix, provocant dificultat per entendre les paraules, a causa de trastorns de les cèl·lules sensorials o de les fibres nervioses. (Hipoacusia Neurosensorial)
  • Pèrdua auditiva mixta: afecta tant a la transmissió com a la percepció causant una pèrdua tant quantitativa com qualitativa.