WIDEX UNIQUE

Si Widex és conegut per ser el líder mundial en tecnologia auditiva ho és amb fonament: Widexha protagonitzat tots els salts tecnològics al món dels audiòfons des de la seva fundació fa 60 anys.

L’últim salt arriba de la mà dels audiòfons UNIQUE, que capturen més sons que altres audiòfons, eliminen els sons febles no desitjats i, gràcies a la tecnologia SOUND CLASS, s’adapten de manera automàtica a qualsevol situació d’escolta per complicada que aquesta sigui.

Captura més sons que qualsevol altre audiòfon. Des de 5dB a 113 dB.
Purifica el so gràcies al reductor del soroll del vent més eficaç de la indústria.
Compta amb una opció anomenada PreferenceControl que permet que l’usuari ajusti la seva audició en funció de les necessitats de cada moment triant entre major audibilidad i major confort.
Classifica els entorns d’escolta en nou classes i optimitza de manera automàtica els ajustos perquè l’usuari, de manera automàtica, obtingui la millor audició possible en cadascuna de les situacions.

Audiòfons a Manresa

A Soler Centre Visual de Manresa som una òptica especialitzada en la venda d’audiòfons i volem respondre tots els teus dubtes sobre l’audició i la pèrdua auditiva.
Si tens qualsevol altra consulta, no dubtis en contactar amb el nostre equip de professionals a botiga. Estarem encantats de resoldre tots els teus dubtes.

Quin tipus de deficiència auditiva existeixen?

  • Pèrdua auditiva de transmissió: es produeix com a resultat de problemes en l’oïda externa i mitja que impedeixen que el so arribi a la oïda interna. (Hipoacusia de transmissió)
  • Pèrdua auditiva neurosensorial: la sensibilitat auditiva es redueix, provocant dificultat per entendre les paraules, degut a transtorns de les cel·lules sensorials o de le fibres nervioses. (Hipoacusia Neurosensorial)
  • Pèrdua auditiva mixta: afecta tant a la transmissió com a la percepció causant una pèrdua tant quantitativa com qualitativa.