L’alimentació és un factor a tenir en compte per mantenir una bona qualitat de vida i salut visual. Els següents aliments t’ajudaran a cuidar la teva salut visual:

Ceba: aliment ric en vitamines A, C i quercetina (participa en la prevenció de cataractes). També afavoreix la generació de pigments essencials per evitar problemes de ratina.

Pastanaga: ajuda a prevenir les cataractes, ja que l’elevat contingut de carotens contribueix al bon manteniment de les cèl·lules del cristal·lí.
L’elevat contingut de vitamina A, també ajuda a una bona visió nocturna.

Espinacs: ajuden a prevenir patologies associades a l’edat. També afavoreix a la protecció dels rajos solars gràcies als antioxidants que conté.

Bròcoli: una dieta rica en bròcoli augmenta la densitat del pigment de la màcula (part de la retina encarregada de percebre els colors i el moviment).

Nou i nous de macadàmia: aporten gran contingut d’àcids grassos Omega3 que beneficia al nostre sistema nerviós. Ccontenen un munt de nutrients (vitamina A, C, B6, beta-carotè, etc.) que ajuden a prevenir les cataractes o la degeneració macular.